Home Produkten Service Contact Over ons
 

 

Menu

 Blokhutten 19mm
 Blokhutten 28mm
 Blokhutten 44mm
 Opbouw
 Onderhoud
 Accessoires
 Bestellen
 Email
 Links

 
 

  assortiment
De blokhutten in de wanddikten 19, 28 en 44 mm.
Blokhutten in het stabiele, vanuit ScandinaviŽ bekende, stapelsysteem. Het speciaal hiervoor geselecteerde kwaliteitsvurenhout komt uit Noord-Europa. Door het klimaat hebben de bomen jaarlijks slechts een korte groeiperiode, waardoor een fijnnervige houtstructuur ontstaat. Dit betekent duurzaamheid = kwaliteit!
Finland en Zweden behoren tot de grootste houtproducenten ter wereld. Van overheidswege wordt er streng op toegezien dat er meer bomen worden aangeplant dan gekapt. Hierdoor wordt het natuurlijk evenwicht volkomen in zijn waarde gelaten en wordt zelfs de groei van bossen gestimuleerd. Door de vastgestelde en milieubewuste eisen is er voor lange tijd een aanvoer van dit kwaliteitshout gegarandeerd.

 
 
 
 
19 mm
28 mm
44 mm
 
Klik op een serie om verder te gaan

Alle blokhutten (met uitzondering van de speciale hoekmodellen) in 28 en 44 mm zijn uitgevoerd met een wind- en waterdicht profiel. Dit zorgt voor een grotere stabiliteit. Het blokhutprofiel is een kwaliteitsproduct en wordt in Nederland geproduceerd. De blokhutten worden als bouwpakket geleverd.

Uitvoering en kwaliteitskenmerken
Het dak is gemaakt van 16 mm vuren dakbeschot (tenzij anders vermeld), de vloer van 18 mm vuren vloerhout (apart te bestellen m.u.v. de speciale hoekmodellen 028, 029 en 030. Deze worden geleverd incl. OSB vloer).
Vloeren worden geleverd inclusief onder hoge druk geÔmpregneerde balken van 50 x 50 mm.

 
 

@ 2018 Blokhutten.stophier.nl.