Home Produkten Service Contact Over ons
 

 

Menu

 Blokhutten 19mm
 Blokhutten 28mm
 Blokhutten 44mm
 Opbouw
 Onderhoud
 Accessoires
 Bestellen
 Email
 Links

 
 

  Blokhutten
Creëer ruimte in uw tuin met topkwaliteit blokhutten en tuinhuisjes

Wij bieden u een ruim assortiment blokhutten gebaseerd op het stabiele stapelsysteem. Een berging voor uw gereedschap
en fietsen? Altijd al gedroomd van een theehuis naast uw vijver? Of wilt u graag genieten van de ondergaande zon, luierend op de veranda van één van onze grotere blokhutten? Voor iedere wens bieden wij u een passende blokhut, en met de vele accessoires kunt u uw blokhut naar eigen wens een persoonlijke tint geven.

 


Hout... natuurlijk goed!

Alle blokhutten zijn gemaakt van het beste vurenhout afkomstig uit Noord Europa. Finland en Zweden behoren tot de grootste houtproducenten ter wereld. Door het klimaat hebben de bomen jaarlijks slechts een korte groei periode. Hierdoor ontstaat een fijnnervige houtstructuur, die zorgt voor extra duurzaamheid. Onze leverancier selecteert haar hout leveranciers zorgvuldig.

 


Van overheidswege wordt er streng op toegezien dat er meer bomen worden aangeplant dan gekapt. Hierdoor wordt het natuurlijk evenwicht volkomen in zijn waarde gelaten en wordt de groei van de bossen door deze aanpak gestimuleerd.
De vurenhouten blokhutprofielen zijn er in 3 diktes: 19, 28 en 44 mm. De profieldelen in 44 mm zijn voorzien van een dubbele tong en groef. Alle blokhutten in 28 en 44 mm hebben een wind- en waterdichte profielverbinding (m.u.v. model 030).

 

 

 

Eigen productie
In de moderne productiefaciliteit worden jaarlijks vele tienduizenden blokhutten gemaakt. Daarmee is onze leverancier één van de grootste blokhutproducenten ter wereld. De kwaliteit van deze omvangrijke productie wordt verzekerd door de deskundigheid van de medewerkers, de precisie en flexibiliteit van het moderne machinepark en natuurlijk de strenge controle op de grondstoffen die gebruikt worden.
 


Sterk en milieuvriendelijk
Voor de productie van een blokhut gebruiken we alleen het beste Scandinavische vurenhout. Door het strenge klimaat hebben die bomen jaarlijks slechts een korte groeiperiode, waardoor een fijnnervige houtstructuur ontstaat, die de duurzaamheid van het product verhoogt. De Scandinavische landen zien van overheidswege streng toe op een verantwoord bosbeheer. In de praktijk betekent dit onder meer, dat er altijd meer bomen geplant moeten worden dan men er kapt.

 
 

@ 2018 Blokhutten.stophier.nl.